TELAVAG

Fotballsesongen 2014 stiller Telavåg Idrettslag med 8 lag.

Etter å ha berget plassen sin i 4.divisjon i 2013-sesongen, stiller A-Laget i 4.div også i fotballsesongen 2014. Trener for sesongen 2014 er Cato Helle.

I tillegg til A-Laget stiller vi i år som i fjor også med B-Lag og Damelag. Nytt fra fotballsesongen 2013 er at vi også har fått et Juniorlag i Telavåg, dette vil være et samarbeid med Skogsvåg. Trener for juniorene Roald Turøy.

På barnefotballen har vi fått i gang et spennende samarbeidsprosjekt med Skogsvåg IL og vil ha lag for Guter 07, 06, 05/04 og Jenter 07/06 den kommende sesongen!

Telavåg stiller i år med nytt styre valgt av årsmøte februar 2014. Rollene i styre for i år er:
Leder – Einar Kåre Telle
Nestleder – Cecilie Strandenes
Sportslig Leder – Christian Øvretveit
Kasserer – Christian Midttveit
Styremedlem – Kim Dale Eide
Styremedlem – Karoline Kallestad
Styremedlem – Daniel Telle

Vi er kommet godt i gang med vedlikehold på og rundt idrettsanlegget og kommer til å holde fokus på dette gjennom hele året! Vi har vært en god gjeng som har stilt på dugnad hver gang og håper på like mange gode og effektive dugnader i tiden som kommer fram mot sesongstart!

Vi ser fram til en ny og spennende sesong for alle lag!

Med vennlig hilsen Styret i Telavåg IL

Legg inn en kommentar