Helgen 5-6.april var jenter 2007 påmeldt Tellecup. Laget er nyoppstartet i sammarbeid med Skogsvåg IL og dette var lagets første kamper.
Jentene stilte klar og veldig spente før første kamp mot Nordre Fjell, de spilte godt sammen og vi fikk se en del gode sentringer og noen skudd på mål. Dessverre gikk det ikke helt vår vei, Nordre Fjell gikk opp i ledelsen med 1-0, Hannah satt inn 1-1 målet også gikk Nordre Fjell opp til 2-1 som ble sluttresultatet.

Andre kampen spilte vi mot Skjergard, der Hannah satt inn 1-0 til Telavåg/Skogsvåg, vi fikk til en del fint spill og syntest selv at vi gikk på et ufortjent og kjipt 2-1 tap.

Jentene holdt fortsatt humøret godt oppe og fikk mellom andre og siste kamp servert kake av foreldrekontakt Jannicke og var veldig klare for siste kamp. Siste kamp gikk mot Nest-Sotra som var ett imponerende godt lag, etter en del baklengsmål scoret Dorthea og laget jublet!

Det ble en kjempekjekk cup, jentene storkoste seg og det blir spennende å følge laget videre i sin første sesong!

Fairplay

Jentene klare for Fairplay hilsen!

Sannah

Legg inn en kommentar